O mne

Pôvodom som z Bratislavy, z jedného z najväčších (ak nie z najväčšieho :) sídliska na tom našom krásnom Slovensku.
 
Pred niekoľkými rokmi som odišla do Paríža, kde som mala to šťastie zoznámiť sa s francúzskou kuchyňou a tá ma nadchla natoľko, že som sa pustila do varenia.


Po pár rokoch v Paríži som sa presunula na juh Francúzska, kde je kuchyňa menej prešpekulovaná, autentickejšia.

V kuchyni sa vždy rada vybláznim, ak mám čas - skúšam nové techniky, nie len vo varení, ale aj pečení. Skúšam, skúšam, občas padnem na ústa, ale skúšam, a keď sa konečne podarí, skáčem až po strop. Ako všetci samouci :)

Uprednostňujem kvalitu produktu pred jeho kvantitou - veď to, čo dáme svojmu telu, sa nám vráti naspäť.

Som lokálny jedlík- ak mi ponúknete argentínsky cesnak a tunajší, vyberiem si tunajší. To nie je šovinizmus, to je lokálny jedlík :) Veď prečo importovať z druhej strany Zeme, ak to isté môžeme mať z blízkeho okolia.

Niektoré z mojích receptov sa dajú zvládnuť aj za 30minút, ale je pravda, že radšej robím recepty komplikovanejšie na prípravu, beriem to ako výzvu :)

Budem dúfať, že sa vám moje recepty budú páčiť a určite neváhajte napísať vaše komentáre :)

Silvia





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára